logo                          

Home     Cégünkről     Projekt leírása     Szolgáltatásaink      Kapcsolat    Galéria1

Kedvezményezett neve: D-Z-Company Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság

 

Projekt címe: Magas minőségű élelmiszer ipari termékek gyártása a DZComapany Kft mikróvállalkozásnál.

 

A szerződött támogatás összege: 149 978 040 Ft

A támogatás mértéke: 50%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekttel a kor legkorszerűbb berendezései kerültek beszerzésre, mellyel a korszerű gyártási feltételek megvalósítására nyílt lehetőségünk.

A fejlesztés célja az volt, hogy a termelési lehetőségünket tovább bővítsük a rendelkezésre álló gyártóterületen a meglévő csokoládégyárban.

A projekttel megvalósítandó kapacitás bővítéssel alapvetően a massza termékből való késztermék előállítását valósítottuk meg, mely során a termék különleges mártáson, formázáson és dekoráláson esett át.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök:

 

-        MOIG S one-shot vonal formavisszahordó rendszerrel: a berendezés 100 recept tárolására alkalmas, PLC és az érintőképernyő vezérli a berendezést

-        MOIG1500 hűtőtorony speciális alapananyagokhoz: A vertikális temperáló alkalmas akár polikarbonát formákban lévő massza temperálására és stabilizálására.

-        Temperáló speciális alapanyagokhoz: Temperáló berendezés, mely alkalmas élelmiszeripari masszák és krémek temperálása receptúráknak megfelelően.

-        MOIG 1.00 S Speciális csomagoló gép ráhordó rendszerrel: A csomagolás terület a következőkből áll: közlekedési rendszer, felhalmozódó szállítószalag a vonal végén, etető egy csomagoló gépbe, egy csomagoló gép, röntgen-ellenőrzési rendszer és a szükséges szállítószalagok.  A csomagoló gép flow-pack (folyamatos) típusú, és a maximális stabil kapacitása 160-180 bar percenként. A csomagoló gép rendelkezik tinta sugaras nyomtató állomással.

-        ERP Rendszer.

 

Befejezés dátuma:  2021.09.30.

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-00328
1

Kedvezményezett neve: D-Z-Company Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság

 

Projekt címe: Magas minőségű élelmiszer ipari termékek gyártása a DZComapany Kft mikróvállalkozásnál.

 

A szerződött támogatás összege: 149 978 040 Ft

A támogatás mértéke: 50%

 

A projekt tartalmának bemutatása:

 

A projekttel a kor legkorszerűbb berendezései kerültek beszerzésre, mellyel a korszerű gyártási feltételek megvalósítására nyílik lehetőségünk.

A fejlesztés célja az volt, hogy a termelési lehetőségünket tovább bővítsük a rendelkezésre álló gyártóterületen. Cégünk jelenlegi főtevékenysége már meglévő csokoládégyárban fejleszteni tevékenységünket. A meglévő gépparkunk lehetőséget termett további tevékenység bővítésére.

A projekttel megvalósítandó kapacitás bővítés alapvetően a massza termékből való késztermék előállítását kívántuk megvalósítani, mely során a termék különleges mártáson, formázáson és dekoráláson esett át.

 

A projekt keretében beszerzett eszközök:

 

ˇ         MOIG S one-shot vonal formavisszahordó rendszerrel: a berendezés 100 recept tárolására alkalmas, PLC és az érintőképernyő vezérli a berendezést

ˇ         MOIG1500 hűtőtorony speciális alapananyagokhoz: A vertikális temperáló alkalmas akár polikarbonát formákban lévő massza temperálására és stabilizálására.

ˇ         Temperáló speciális alapanyagokhoz: Temperáló berendezés, mely alkalmas élelmiszeripari masszák és krémek temperálása receptúráknak megfelelően.

ˇ         MOIG 1.00 S Speciális csomagoló gép ráhordó rendszerrel: A csomagolás terület a következőkből áll: közlekedési rendszer, felhalmozódó szállítószalag a vonal végén, etető egy csomagoló gépbe, egy csomagoló gép, röntgen-ellenőrzési rendszer és a szükséges szállítószalagok.  A csomagoló gép flow-pack (folyamatos) típusú, és a maximális stabil kapacitása 160-180 bar percenként. A csomagoló gép rendelkezik tinta sugaras nyomtató állomással.

ˇ         ERP Rendszer.

 

Tervezett befejezés dátuma:  2021.06.30

 

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.1-16-2017-003281

KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: D-Z-Company Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü

 

PROJECT CÍME: Innovációs képesség fokozása a D-Z Company Kft-nél

 

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE: 14 975 196Ft

 

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50 %

 

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA :

A projekt keretében a meglévő tolmácsi gyártó telephelyünkön jelentős innovációs fejlesztés valósult meg. A meglévő bérelt üzemcsarnokba 1 db reométer került beszerzése a meglévő tevékenységünk intenzív támogatás érdekében.

A fejlesztéssel biztosított technológiai innováció a hatékonyság növelését, a jövedelmezősség bővülését és új piacokon való megjelenést biztosítja. A reométerek az élelmiszeripar egyik leggyakrabban használt mérőműszerei közé tartoznak. A beszerzett  eszközzel viszkozitás görbék, folyásgörbék vehetők fel, reális folyadékok (nem ideális) viselkedése tanulmányozható. Segítségükkel különböző anyagok folyási jellemzői állapíthatók meg. A hígabb folyadékoktól kezdve a magasabb viszkozitású csokoládékig számtalan helyzetben ad hasznos információkat a minőségbiztosítás számára. Legyen szó akár termelés közbeni rutin vizsgálatokról, például töltött csokoládé termékek hüvely-töltelék optimalizálása során. Hasonlóan jó szolgálatot tesz a termékfejlesztésnél, kizárva az iparilag nem, vagy csak kockázatosan gyártható termékeket, így a kudarc valószínűségét csökkenteni lehet.

A beruházással az újabb anyagféleségek létrejötte és ezek deformációs folyamatainak megismerése vált lehetővé. A mai modern követelményeknek megfelelő alapanyagok megismerése és alkalmazása a gyártás technológiában elengedhetetlen, így a vontokozó berendezés rendkívül fontos.

A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább erősíti meglévő munkavállalók munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2018.08.01-ig valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a http://www.dzcompany.hu oldalon olvashatnak.

A PROJEKT TERVEZETT ÉS TÉNYLEGES BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA: 2018.08.01

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA: GINOP-2.1.8-17-2017-00971
1


KEDVEZMÉNYEZETT NEVE: D-Z-Company Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság

.

 

PROJECT CÍME: Kapacitás fejlesztés D-Z Company Kft-nél

 

 

A SZERZŐDÖTT TÁMOGATÁS ÖSSZEGE : 24 000 000 Ft

 

A TÁMOGATÁS MÉRTÉKE: 50.010260 %


 

A PROJEKT TARTALMÁNAK BEMUTATÁSA :

A projekt keretében a meglévő ócsai gyártó telephelyünkön jelentős korszerű vödörtöltő élelmiszeripari fejlesztés valósult meg. A meglévő bérelt telephelyünkön tervezett komplex technológiai elemek szállítását és gyártását 2017-es évben megkezdtük. A tervezett gyártókapacitás: a gépek/berendezések gyártási tevékenységünk megerősítéséhez, a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében kerülnek beszerzése.

Cégünk a termelési kapacitásának felfutásával jelentős piaci rés kielégítésére vált képessé a különféle édesipari termékek gyártói piacán. A jelen fejlesztéssel az alábbi gép került megvásárlásra:

1 db Vödrös töltő gépsor főbb műszaki paraméterei:

A beszerzési döntés meghozatala előtt a vonatozó töltő berendezésre vonatkozóan 3 db árajánlatot kértünk be, hogy a legmegfelelőbb ár/érték arányú berendezés kiválasztására kerülhessen sor. A beszerzés indoka, hogy a pályázat benyújtása során változtak a piaci igények, így egy olyan hőkezelő/tároló és töltő sor kerül beszerzésre, mely magas minőségi követelmények kielégítő édesipari nagy kiszerelésű alapanyag előállítására képes.

A gyártásra kerülő krémeink alapvetően olyan rövid eltarthatóságú, feldolgozott termékekből készülnek, melyek gyors feldolgozása kiemelten fontos. A termék bekeveréstől számítva a végső kiszerelésig maximálisan 1-2 órán belül meg kell, hogy történjen. A jelen fejlesztésben egy olyan gépsor kerül beszerzésre mely a speciális hőkezelő és termék formázó berendezésből áll. Mindennapi szavakkal leírva a hőkezelésből elinduló krém, mire a végső kiszereléshez jut, olyan mértékű sokkolást kap, hogy 45-50 Celsius fokról, akár 20 Celsiusra hűl a hőmérséklete, azaz a krém nem veszi észre, hogy lehűlt és megszilárdult. A folyamat alapvetően az adagoló csőben játszódik le, dekristalizálódásként.

A létrejövő gyártási kapacitással a termékek értékesítése nagyobb részben az export, kisebb részben pedig hazai piacon képzeljük el.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósult meg.

A projektről bővebb információt a http://www.developtest.hu oldalon olvashatnak.

 

A PROJEKT TERVEZETT BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA : 2018.11.29

 

A PROJEKT TÉNYLEGES BEFEJEZÉSÉNEK DÁTUMA : 2017.11.09

 

A PROJEKT AZONOSÍTÓ SZÁMA : VEKOP-1.2.1-16-2016-00196
1

Kedvezményezett neve: D-Z-Company Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségü Társaság


Projekt címe: Kapacitás bővítő beruházás megvalósítása a Tolmácsi telephelyen

 
A szerződött támogatás összege:
49 949 000 Ft

 
A támogatás mértéke:
50 %

 
A projekt tartalmának bemutatása:

A projekt keretében a meglévő tolmács gyártó telephelyünkön jelentős technológiai fejlesztés valósul meg. A meglévő bérelt üzemcsarnokba tervezett komplex technológiai elemek szállítását és gyártását 2016-os évben megkezdtük, a beszerzések befejezése 2017-os év első negyedévében valósult meg teljes mértékben. A megvalósított gyártókapacitás: a gépek/berendezések gyártási tevékenységünk megerősítéséhez, a magasabb hozzáadott értékű termékek előállítása érdekében kerülnek beszerzése.

Cégünk a termelési kapacitásának felfutásával jelentős piaci rést látunk a különféle élelmiszeripari termékek beszállítói piacán. A jelen fejlesztéssel az alábbi gép beszerzését valósítottuk meg:

ˇ         1 db Szemcsés alapanyag előállító sor  került beszerzésre, mellyel gyártási minőségünk, feldolgozási képességünk jelentős növelését tudjuk megvalósítani.

A létrejövő gyártási kapacitással a termékek értékesítése nagyobb részben a export, kisebb részben pedig hazai piacon képzeljük el.

A fejlesztés megvalósításával tovább erősödik és mélyül a gyártói képességünk, így magasabb feldolgozottságú termékek gyártására leszünk képesek. A beszerzett eszköz segítségével hatékonyabban és nagyobb hozzáadott értékkel kerülhet megvalósításra gyártási tevékenységünk. A termékpaletta szélesítésével a magas hozzáadott értékű termék gyártásával jelentős iparűzési adó bevételt érhet el Tolmács települése.

A fejlesztés megvalósításával cégünk tovább erősíti meglévő munkavállalók munkahelyének biztonságát, a fejlesztés 2017.02.21-ig valósult meg.

A projekt a Széchenyi 2020 program keretében valósul meg.

A projektről bővebb információt a http://www.dzcompany.hu oldalon olvashatnak.

A projekt tervezett és ténylges befejezésének dátuma: 2017.02.21

A projekt azonosító száma: GINOP-1.2.2-15-2015-00904

Projektazonosító: KMOP-1.5.3/AD-11-2012-0035

Projekt neve:

Betelepülést elősegítő területi és infrastruktúrális fejlesztés eszközbeszerzéssel társítva Úriban

 

Projekt leírás:

 

Cégünk a D-Z-Company Kft abból a célból kívánja jelen pályázati projektjét benyújtani, hogy a tulajdonában álló Úri ipar területén egy tematikus ipari övezetében a tevékenységek diverzifikálássával további jelentős tőke bevonását érjen el. Jelen projektünk ebbe a stratégiába illeszkedik bele.

A projekt keretében cégünk a Happy Company Kft tulajdonában álló belterület 1435 hrsz és a 0233/2 külterületi hrsz-en a bérleti szerződés szerint és a csatolt megosztási területhez illeszkedő fejlesztést kíván végrehajtani. A tervezett nagyfokú infrastruktúra fejlesztés hatására kiépülő kapacitások 25%-nál nem nagyobb mértékben lesznek elérhetőek a már az iparterület egyéb részein betelepült és betelepülő vállalkozások számára. A tervezett infrastruktúra nagyrészt a jövőben betelepülő fém feldolgozó üzem és a többi kiszolgáló létesítmény energia, hő és egyéb technológiai (sűrített levegő, technológiai víz stb) igényeit kívánja kielégíteni.

A projekt keretében a korábbi fejlesztésekhez jól illeszkedő fejlesztési programot kívánunk megvalósítani. Rendkívül üzleti lehetőséget látunk abban, hogy a betelepülő bérlők számára ne csak csarnokterületet, hanem a technológiához szükséges egyéb infrastruktúrális területen is nyújtsunk számukra szolgáltatást.

A tervezett fejlesztést 2013. márciusában kívánjuk elindítani a munkaterület átadás-átvételével. A tervek szerint a teljes beruházás 2014.év végéig valósul meg, amikor is a tervezett fejlesztések és az igénybe vett szolgáltatások megvalósulnak.

A fejlesztés nagy hatással van már most Úri településre is, hiszen a jelen gazdasági helyzetben más komoly ipari tevékenység meghonosítására nincs lehetőség. A tervek szerint több tíz fő számára tudnak munkahelyet teremteni a területre betelepülő cégek. Erre vonatkozóan cégünk vezetése jelentős mértékű kötelezettségvállalásra nem vállalkozik, a tervek szerint 5 fő alkalmazotti létszámra vonatkozó kötelezettségvállalást tudunk tenni.

 

Pályázati projektünk keretében iparterület tőkevonzó képességének megerősítése projektet valósítunk meg az Úriban lévő telephelyünkön, mely fejlesztéshez 169.018.988 Forint támogatást nyertünk el az Új Magyarország Fejlesztési Terv Közép-Magyarországi Operatív Program keretében meghirdetett KMOP-1.5.3/AD-11 pályázat keretein belül.

A projekt az Európai Unió támogatásával, az Európai Regionális Fejlesztési Alap társfinanszírozásával valósul meg.

Kedvezményezett neve és elérhetősége:

D-Z-Company Kft.

1095 Budapest, Ipar utca 5.

Telefon/Fax.: +36/1 215-8284

E-mail: prodeltin@t-online.hu

www.dzcompany.hu

 

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége

logo

Pro Regio Közép-Magyarországi Regionális Fejlesztési és Szolgáltató Nonprofit Közhasznú Korlátolt Felelősségű Társaság
1146 Budapest, Hermina út 17.
E-mail: proregio@proregio.hu

www.kozpontiregio.hu
Telefon: +36 1 471 8955; +36 1 471 8959

Fax: +36 1 471 8975

Irányító hatóság:

                                             

Nemzeti Fejlesztési Ügynökség
Cím: H-1077 Budapest, Wesselényi u. 20-22.
Levelezési cím: H-1393 Budapest, pf. 332.
Tel.: +36 40/638-638
E-mail: nfu@nfu.gov.hu

www.nfu.hu

www.ujszechenyiterv.gov.hu

 

 D-Z Company Kft. Minden jog fenntartva.
Frissitve : 2021.06.15
2020..