logo                           

Home     Cégünkről     Projekt leírása     Szolgáltatásaink      Kapcsolat    GalériaA D-Z-Company Kft jelenleg édesipari gyártó tevékenységet, ill. ingatlan fejlesztést végez. A céget a tulajdonosok részben azért hozták létre, hogy gyártókapacitást, valamint olyan ipari projekteket valósítson meg, melyek ipari területek fejlesztéséhez kapcsolódnak. Jelen projekt keretében saját termelő kapacitásunk fejlesztését, a jelenlegi tevékenységünk további mélyítését céloztuk meg egy új gépsor üzembe állításával. Pillanatnyilag a magyar tejcsokoládé termelők nem rendelkeznek megfelelő technológiával, hogy ebből a piacból részesedést tudjanak szerezni. A jelen projekt keretében tervezett berendezés beszerzése elősegítheti, hogy itthon, továbbá a környező országokban is versenybe lépjünk a speciális tejcsokoládé piacon. A kapacitás rugalmas felépítésének eredményeként gazdaságosan leszünk képesek a mennyiséget növelni és profitot is magas szinten realizálni a korszerű gyártósor segítségével. Hosszú távú céljaink, hogy a projektet követő 2. évre megszerzünk a réspiac 1-2%-át itthon és környező országokban, amit évről évre növelni szeretnénk 10-15% között rátával.

A jelenlegi kisipari keretek között folytatott gyártásnak jelentős sikere van, de ezek állandó egyenletes minőséget nem tudnak biztosítani, így a jelen projekt megvalósítása jelentős mérföldköve lehet vállalatunk fejlődésének. A magas hozzáadott érték alapján a hazai és az export külföldi piacok elérése a legrövidebb időn belül képes termelni az extra profitot.

Ezek a berendezések lehetővé teszik, hogy a prémium termékek piacán tudjuk aktivizálni tevékenységünket.

 

A tervezett tevékenység megvalósításával massza típusú termék feldolgozását valósítjuk meg, míg a végtermék a 10.82 Édességgyártás.

 

Az alábbi ábrán mutatjuk be a projektet megelőző tevékenységünk termelési folyamatát, a bemeneti termék VTSZ számával és a kimenő termék VTSZ számával egyetemben, amik különféle massza, kenhető csokoládé, kakaó masszák, gyümölcsmasszák képezték.

 

 D-Z Company Kft. Minden jog fenntartva.
Frissitve : 2021.06.15
2020..